Termes i condicions de venda

En compliment amb el deure d'informació recollit en l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l'informem que el Lloc web http://www.farmaniva73.com  (d'ara endavant, la “Web”) és titularitat de Miguel Ángel González Huidobro, amb domicili social a C/ Nova 73 , La Garriga, amb NIF 35096339H.

Condicions d'ús

Les presents Condicions descriuen els termes aplicables als serveis i continguts oferts a través del lloc webhttp://www.farmaniva73.com  i regulen les relacions jurídiques entre Miguel Ángel González Huidobro i el client.

Pot encarregar els productes i fer el pagament per transferència bancària, Bizum, PayPal, Targeta amb la pasarel.la de PayPal, o en el moment de la recollida al nostre establiment.

Enviament gratis per compres superiors a 70€.

DE MOMENT NO FEM ENVIAMENTS, HAURÀ DE RECOLLIR LA SEVA COMANDA A LA BOTIGA.

L'accés a la web és de caràcter lliure i gratuït, la utilització de la Web suposa l'acceptació sense reserves de la totalitat de les Condicions d'Ús. Si no estiguessis d'acord amb aquestes condicions has d'abstenir-te d'utilitzar aquesta pàgina.

La visita al lloc eCommerce per part de l'usuari haurà de fer-se de forma responsable i de conformitat a la legalitat vigent, la bona fe, les presents Condicions i respectant els drets de propietat intel·lectual i industrial de titularitat de Farmanova73 o qualsevol altres persones físiques o jurídiques.

L'ús de qualsevol dels continguts del lloc web amb finalitats que siguin o poguessin ser il·lícites queda totalment prohibit, així com la realització de qualsevol acció que causi o pugui causar danys o alteracions de qualsevol tipus no consentides per Farmanova73, al lloc eCommerce o als seus continguts.

El lloc web i els productes i serveis oferts per Miguel Ángel González Huidobro està dirigit a majors d'edat amb la capacitat jurídica suficient per a poder quedar vinculat per les presents Condicions d'Ús. És possible que la utilització de certs serveis o la contractació d'alguns béns o serveis estigui subjecte a condicions especials complementaries que requeriran el consentiment exprés i que prevaldran en tot cas sobre les presents condicions generals.

Registre dels usuaris

La utilització dels serveis prestats per Miguel Ángel González Huidobro i la compra en la Web requereix el registre com a usuari en la Web. Amb la finalitat de completar el registre s'hauran d'aportar una sèrie de dades personals que hauran de ser veraces i exactes. Pots consultar la nostra política de privacitat en el següent enllaç: http://farmanova73.cat/poliicaprivacidad

Així mateix, has de tenir en compte que en tot moment pots modificar les teves dades personals, així com exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i d'oposició de conformitat amb la LO 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades i de Garantia dels Drets Digitals (LOPDGDD) i amb el Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD).

Comandes

Una vegada realitzada una comanda, t'arribarà un missatge confirmant la recepció de la mateixa així com amb informació sobre l'enviament i la facturació de la comanda realitzada.

Forma de pagament

L'adquisició de serveis o productes a través de http://www.farmaniva73.com permet les següents formes de pagament:

  • Pagament per Paypal o targeta amb la passarel.la de PayPal  
  • Transferència Bancària.
  • Contra reembossament.
  • Bizum al 635884236 (seleccioni transferència en "Forma de Pagament").
  • A l'establiment en el moment de la recollida de la comanda                 

Preus

Els preus dels productes són els indicats en la descripció que se'ls adjunta. Tots els preus indicats en la descripció de producte s'expressen en la moneda Euro (€) i inclouen l'Impost sobre el Valor Afegit (I.V. A.).

 

Condicions d'enviament

http://www.farmaniva73.com únicament envia els seus productes a: Espanya (Península)

La compra està subjecta al pagament de despeses d'enviament, a compte del comprador. Les despeses d'enviament dependran de la destinació i de l'import total de la comanda, les despeses es detallaran al llarg del procés de compra i podràs revisar a quant ascendeixen les despeses d'enviament abans de finalitzar la compra.

http://www.farmaniva73.com no es farà responsable de la demora en el lliurament de les comandes per causes no imputables a aquesta, així com per casos fortuïts o de força major.

El lliurament es realitzarà mitjançant l'empresa de transport Nacex

Disposes de les següents opcions de lliurament:

  • Recull comanda al nostre establiment Farmanova73 en Crta. Nova, 73 La Garriga - € 0.00 
  • Recull i paga comanda al nostre establiment Farmanova73 en Crta. Nova, 73 La Garriga € 0.00 
  • Enviament per Nacex Península -  € 6.00

Garantia de béns de consum

Com a client, tens la consideració de consumidor de conformitat amb el Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries (d'ara endavant, "TRLGDCU").

En conseqüència, comptes amb el dret de desistiment que consisteix en que puguis deixar sense efecte el contracte celebrat sense necessitat de justificar la teva decisió durant els catorze (14) dies naturals des que es rebi el ben adquirit o des de la celebració del contracte si es tracta d'una prestació de serveis.

Hauràs de manifestar la teva intenció de desistir en el termini indicat i procedir a la devolució del producte, amb el corresponent reemborsament del preu abonat.

En cas de tenir problemes amb productes o serveis adquirits en aquesta Web pots presentar una reclamació mitjançant la plataforma de resolució de litigis de la Unió Europea aquí . Farmanova73 es reserva la potestat de negar-se a acceptar la reclamació presentada a través de la plataforma.

Nul·litat i ineficàcia de les clàusules

Si qualsevol clàusula inclosa en les presents Condicions fos declarada totalment o parcialment, nul·la o ineficaç, tal nul·litat o ineficàcia tan sols afectarà aquesta disposició, subsistint les presents Condicions Generals en tota la resta, tenint-se tal disposició per no inclosa.

Legislació aplicable i jurisdicció competent

Les presents condicions es regeixen de conformitat amb la legislació espanyola. Farmanova73 i l'usuari acorden sotmetre les controvèrsies que poguessin sorgir en relació a la contractació de productes o serveis objecte d'aquestes Condicions Generals, als Jutjats i Tribunals del domicili de l'Usuari

Enviament Gratis per compres superiors a 70 €

Carretera Nova, 73 08530 - La GarrigaHorari d'obertura

 dl.:9:00–20:30
 dt.:9:00–20:30
dc.:9:00–20:30
dj.:9:00–20:30
 dv.:9:00–20:30
  ds.:9:00–13:30
 dg.:Tancat

AVÍS: La normativa actual restringeix, la venda a distància de medicaments mitjançant procediments telemàtics, únicament a través de les pàgines webs acreditades de les oficines de farmàcia.

FARMÀCIA NOVA,73  deixa clar als seus clients que només possibilitin l’encàrrec per a productes de parafarmàcia, ja que no està habilitat per a l’encàrrec online de medicaments