Entrenador personal

Si tens qualsevol consulta no dubtis en trucar-nos.

Reserva
Entrenador personal

Un entrenador personal és un professional del fitness, qualificat en activitat física, que prescriu exercicis, motiva i fixa metes de manera individualitzada, tenint en compte les condicions físiques i els objectius de cadascun dels seus clients.  

L'entrenament personal  ha estat considerat com un dels 10 millors serveis d'activitat física per a aquest segle en les prediccions publicades pel American Council on Exercise (ACE).

L'èxit de l'entrenament personal es deu, en primer lloc, als beneficis i satisfacció obtinguts per l'atenció personalitzada a cada client i, en segon lloc, al fet que aquest servei contribueix a millorar la gestió dels centres i els seus resultats econòmics de manera notable.

Objectiu de l'entrenament personal

L'entrenament personal està orientat a posar a la disposició del client tota la tecnologia, recursos i temps que un professional qualificat pugui oferir-li, amb la finalitat d'aconseguir els millors resultats en el menor temps, i de la forma més efectiva i segura. Aquest servei busca la màxima eficiència en els processos, la màxima eficàcia en els resultats i els mínims riscos en el respectiu a la seguretat.  

Si l'assessorament físic es dissenya i se segueix de la forma adequada, es produirà una millora  la condició física de la persona, així com la seva capacitat cardíaca i respiratòria i el seu estat general de salut.

Eficàcia

Alguns estudis, com L'efectivitat de l'Entrenament Personal en el Canvi d'Actitud cap a l'Activitat Física, han demostrat la major eficàcia d'aquesta opció esportiva respecte a l'entrenament per lliure, sobretot en les dones. La clau d'aquesta eficàcia resideix en què el pla d'entrenament està adaptat a les condicions i objectius de cada persona. A més, l'assessorament del professional esportiu estalvia una gran quantitat de temps invertit en exercicis ineficaços, o practicats de la forma inadequada.

En què consisteix l'entrenament personal?

En primer lloc, l'entrenador realitzarà a la persona que contracti el seu servei un examen físic a partir del qual es configurarà un programa d'entrenament basat en el temps que disposi la persona que vagi a dur-lo a terme, i els objectius que vulgui aconseguir. Aquests poden ser la pèrdua de pes, la definició i tonificació muscular, el manteniment, etcètera. El pla d'entrenament anirà variant en funció dels progressos de la persona.

Avantatges

Una de les principals raons de fracàs de les persones que s'apunten al gimnàs és la falta de força de voluntat per a anar amb assiduïtat a fer esport. Aquest és un problema que afecta sobretot els principiants, aquells als quals més es recomana l'assessorament d'un entrenador personal, perquè entre els seus avantatges més destacats es troba l'augment de motivació que insufla aquest professional en el seu client, ja que li impulsa a seguir un programa d'entrenament de manera consistent i constant. D'altra banda, aquell que contracta un entrenador personal s'assegura d'obtenir els millors resultats possibles, la qual cosa té com a conseqüència una major eficàcia del temps invertit en el seu entrenament. A més, un bon personal trainer s'esforçarà a millorar la tècnica del seu client, fer que aquest superi els estats d'estancament i ensenyar-li tots els aspectes necessaris perquè aquest dissenyi els seus propis programes i, en el futur, aconsegueixi entrenar pel seu compte sense necessitat d'un monitor. Finalment, aquest professional del fitness vigilarà la postura i la manera d'executar els exercicis d'aquell al qual estigui assessorant, la qual cosa en definitiva és una garantia per a entrenar de la forma més segura possible.