Test d'Intolerància Alimentària


Si tens qualsevol consulta no dubtis en trucar-nos.
TEST D'INTOLERÀNCIA ALIMENTÀRIA

El Test d'Intolerància Alimentària et permet conèixer els aliments que pitjor digereixes o els que ets intolerant com aquells que millor digereixes o assimiles.

Aquesta informació permet a l'especialista en nutrició elaborar una dieta adaptada. S'analitzen 216 aliments que es classifiquen en 20 grups (carns, peixos, fruites, verdures, sucres, cereals, etc.) a més d'additius, minerals, conservants i estimulants.

Una correcta alimentació, aplicant els resultats de el test d'intolerància alimentària, pot contribuir a millorar o reduir mals de cap, problemes digestius, sobrepès, inflamació articular, canvis d'humor, estats d'ànims, etc.

En què consisteix el test d'intolerància alimentària?

El test d'intolerància alimentària és una prova que es realitza mitjançant una ressonància magnètica i té una durada de 10 minuts aproximadament. El test es realitza mitjançant la tècnica funcional electro-cutània juntament amb els punts d'acupuntura mèdica i té un alt valor pre-diagnòstic.

Amb el test es determina el grau d'absorció de l'pacient cap als aliments testats (216). Es determina si la persona és intolerant o no a cada aliment i el grau d'intolerància (4 nivells d'intolerància).

És una prova indolora, el pacient no nota res. Un cop s'obtenen els resultats, l'especialista en alimentació-nutrició dels avalua al costat de l'pacient durant uns 20 minuts aproximadament, s'ofereixen recomanacions i s'elabora una dieta si així es desitja. El pacient es durà l'informe el mateix dia de la realització de el test.

Aquest test no poden realitzar-persones amb marcapassos o DAI (Desfibril·lador Automàtic Implantable), nens menors de 3 anys i dones embarassades.

Requisits indispensables per a la realització de el test d'intolerància alimentària: Mínim 2 hores de dejuni abans de realitzar el test (es pot beure aigua) No prendre protector gàstric a l'mínim 24 hores abans de el test.

El cost de el test és de 59,90 €. Servei ofert per l'empresa TRIMAC SALUT.

Demanar Hora