OSTEOPATÍA QUIROMAJE


Si tienes cualquier consulta no dudes en llamarnos.

Llamar

Reserva
Osteopatia

 

Què és?

Es tracta d'una teràpia manual que té com a objectiu identificar i tractar restriccions que afectin la mobilitat de les diferents estructures que constitueixen el cos.

Es preveu que tots els sistemes del cos treballin junts i estiguin relacionats entre si i, per tant, els trastorns d'un sistema puguin afectar el funcionament dels altres.

L'osteòpata pren un enfocament global utilitzant diferents tècniques amb l'objectiu de restaurar i mantenir l'equilibri de les estructures corporals, sistemes múscul esquelètics, viscerals (càrdirespiratoris, digestius, urogenitals, ) i el sistema nerviós. 

Lesió osteopàtica:

 La malaltia pot ocórrer quan hi ha una restricció de moviment que altera la sang i el subministrament neurològic presentant així trastorns locals i /o remots.


Tractament estructural

Estructural

Eliminem les restriccions de mobilitat articular i muscular més comunes. Millorem l'equilibri i el bon funcionament del nostre sistema múscul esquelètic.

Tractament visceral

Amb l'osteopatia visceral treballem directament en alguns dels nostres òrgans i els teixits que els envolten tractant així condicions tan comunes com el restrenyiment, hèrnies, reflux estomacal, dolor menstrual, ...

 

Teràpia cranisacral

Aquesta tècnica es basa en els moviments de les sutures cranials i la fluctuació del líquid cefaloraquidi. Consisteix en una pressió molt lleu amb les mans que permet tractar malalties com migranyes, mals de cap, sinusitis, lesions velles per traumatisme o equilibri del sistema nerviós, entre d'altres.

Osteopatia

Aquesta teràpia requereix habilitats específiques, un coneixement de com funciona i les interaccions entre cadascun dels seus sistemes.

L'osteòpata ha de saber quines tècniques utilitzar i com combinar-les per tenir cura del pacient i així ajudar el cos a trobar l'equilibri en les seves funcions.